Втората в класацията Спортист на годината 2022 в Бургас  -

...
Втората в класацията Спортист на годината 2022 в Бургас  -
Коментари Харесай

Скандал със спортист №2 на Бургас: Изгониха Ева Брезалиева от родния й клуб заради бойкот

Втората в класацията " Спортист на годината 2022 " в Бургас  - гимнастичката Ева Брезалиева е освободена от " Олимпия " (Бургас), тъй като се оказа, че е бойкотирала тазгодишната гала в родния си град. 17-годишната състезателка се е обидила, че не е преди всичко в класацията, извоювана от друга гимнастичка - изгряващата звезда Женина Трашлиева.

Решението за освобождението на Ева е взето лично от президента на клуба и първи треньор на гимнастичката Елена Симеонова, съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика.

" На 21 декември в Бургас се организира награждаване на 10-те най-хубави състезатели за 2022 година. Първото място медиите, безусловно справедливо, отредиха на Женина Трашлиева - международна шампионка по худажествена гимнастика с ансамбъла на България. Второто място беше за Ева Брезалиева ( състезателен клуб по художествена гимнастика “Олимпия “ ), която не участва на събитието. Не просто не участва, не си направи труда да осведоми родния си клуб за това, че няма да се яви на това награждаване. Не го одобрявам като персонална засегнатост. Отдавна съм наясно с тези неща. Не е почтително и не е възпитателно отношението на всички тези, от които зависеше да обезпечат наличието на Ева на тази гала, в символ на почитание към Община Бургас и към всички медии, които гласоподаваха за нея. Не осъзнават смисъла на тази премия и какъв брой доста хора я подкрепяха. От този ден моите взаимоотношения с Ева Брезалиева като неин първи треньор завършиха, както и взаимоотношенията и с клуб “ Олимпия ", разгласи пред Флагман Елена Симеонова, която към този момент е провела диалог с шефа на националния тим Деспа Кателиева.

Самата Брезалиева също е известена за това решение.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР